Samsung Galaxy A71 Android Güncelleme

0
1243

Samsung Galaxy A71 Teknik Özellikleri
6.7 inçlik Super AMOLED ekran 2400×1080 piksel çözünürlük sunuyor. Infinity-O olarak adlandırılan ve parmak izi okuyucuyu bünyesinde barındıran ekranın üst kısmında, Galaxy Note 10 ile benzer şekilde ortalanmış bir ekran deliği var. Bu delik 32 Megapiksel çözünürlüğünde f/2.2 ön kameraya ev sahipliği yapıyor.
Galaxy A71 gücünü Qualcomm’un orta segmentte sıkça gördüğümüz Snapdragon 730 işlemcisinden alıyor. 8 nm fabrikasyon süreci ile üretilen ve 2.2 GHz hızında çalışan bu sekiz çekirdekli işlemci, Adreno 618 GPU’yu bünyesinde barındırıyor.6 GB ve 8 GB olmak üzere iki RAM seçeneği ile gelen telefon, 128 GB depolama alanına sahip. İsteğe bağlı olarak cihaza 512 GB’a kadar microSD kart takılabilir.

Samsung Galaxy A71 Güncelleme – Galaxy A71 Güncelleme
Android cihazlar için yazılım güncelleme yapabilmek için 2 farklı yöntem bulunmaktadır. Güncelleme işlemi için size gerekli olan en önemli ihtiyaç ise internet bağlantısıdır.
– Mobil İnternet
– Wifi ile Güncelleme

Not : Güncelleme işlemine başlamadan önce dikkat etmeniz gereken durumlar bulunmaktadır. Bu durumlar ise aşağıdaki gibi sıralıdır.
– Güncelleme öncesi mutlaka cihazın şarj durumunun en az yüzde 50 olarak bulunması gerekmektedir. Aksi halde güncelleme sırasında cihaz kapanırsa sorun çıkabilir.
– Diğer bir durum ise depolama alanıdır. Cihazda yeterli depolama alanı bulunmuyorsa hata alabilirsiniz ve cihazdaki bulunan bilgilerinizi silinebilir.
– Güncellemeye başlamadan önce mutlaka cihaz üzerinde bulunan bilgilerinizi isterse programla istersenizde programsız olarak yedekleme yapmanız gerekmektedir.

Önceki İçerikSamsung Galaxy M31 Android Güncelleme
Sonraki İçerikSamsung Galaxy A41 Android Güncelleme
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments