Samsung Galaxy A01 Core Android Güncelleme

0
736

Android güncelleme işlemi sadece Samsung telefonlar ve tabletler için değil diğer marka ve modeller içinde gelen ve yapılan bir işlemdir.

Bu yazımızda genel olarak sitemizde diğer yazılarda olduğu gibi yazılım güncelleme işlemini anlatmak için yazıyoruz. Yazımızda bahsetmek istediğimiz cihaz ise Samsung Galaxy A01 Core modeli. 16 GB depolama ve 1 GB Ram belleğe sahip Samsung Galaxy A01 Core modelinde 3000 mAh batarya ve 3.5 inç büyüklüğünde büyük bir ekrana sahip.

Peki ilk olarak güncelleme işlemi için neler yapmanız gerekiyor onları anlatalım.

  • Yazılım güncellemeye başlamadan önce mutlaka cihazın şarj durumunu kontrol ediniz ve en az yüzde 50 olacak şekilde başlayınız yada şarja takarak işleme başlayınız.
  • Diğer bir durum ise güncelleme büyük ise ister güncellemeye başlamadan istersenizde belirli aralıklarda cihazın bir yedeğini mutlaka alınız. Bazı güncellemeler çok büyük kapasiteli olabilir ve zaman alabilir. Bu işlem için mutlaka yedekleme işlemini yapınız.

A01 Core Android Güncelleme – Samsung A01 Core Yazılım Güncelleme
Bu işlemleri yaptıysanız güncelleme işlemine başlayabilirsiniz. Android cihazlar için yazılım güncelleme yapabilmek için 2 farklı yöntem bulunmaktadır. Güncelleme işlemi için size gerekli olan en önemli ihtiyaç ise internet bağlantısıdır.
– Mobil İnternet
– Wifi ile Güncelleme

– Ayarlar bölümüne giriniz.
– Ayarlar bölümünden Sistem güncellemeleri > Güncellemeleri denetle bölümüne geliniz ve gelen hangi güncelleme varsa işleme devam ediniz.
– İndirme işlemi bittikten sonra yükleme işlemine başlayınız. İşlem bittikten sonra cihaz kapanıp açılacaktır. Eğer işlemleri yaparken sorun olmasa kısa süre cihaz açılacaktır ve Güncelleme işlemi bitmiş olacaktır.

Diğer bir işlem ise ODIN programı ile bilgisayar yardımıyla yapılan ve diğer işlemden daha zahmetli olan güncelleme işlemidir. Bu güncelleme işlemi Ayarlar bölümüne gelen OTA güncelleme gelmeden istediğiniz ROM dosyasını indirerek yapabilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz .

Önceki İçerikSamsung Galaxy M01S Android Güncelleme
Sonraki İçerikSamsung Galaxy A70s Android Güncelleme
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments