Android Durduruldu Hatası Android System Webview Hatası ve Çözümü

0
560

Android Durduruldu Hatası Android System Webview Hatası ve Çözümü
Son günlerde android kullanıcıları kullandıkları uygulamalarla ilgili yoğun bir sıkıntıyla karşı karşıya kaldı. Android tabanlı telefona sahip milyonlarca kullanıcı son zamanlarda uygulamalarda ani çökme şikayetinde bulunuyor. Bazı uygulamalar hiç açılmazken bazıları da açıldıktan sonra kapanıyor. Bazı kullanıcılar ise uygulama içerisinde sınırlı hareket edebildiklerini belirli alanlara tıkladıklarında uygulamanın çöktüğünü bildirdi. Peki, Android uygulamalar çöktü mü, düzeldi mi?  İşte Android uygulama durdurdu hatası çözümü!

Android sürekli olarak duruyor hatası için Google, hatanın Android System Webview‘den kaynaklandığını kabul etti. Söz konusu hataların özellikle Samsung Galaxy kullanıcılarını etkilediği ama Android genelinde bir sorun olduğu bildirildi. Google sözcüsünden yapılan açıklamada, “Android’deki WebView’ın bazı uygulamalarda çökmeye sebep olduğunun farkındayız. Bu sorunu çözmek için çalışıyoruz” dedi.

Bu hata ile telefonunuzda bulunan uygulamalarda hatalar alacaksınız. Eski modeler cihazlarda durduruldu hatası olarak karşınıza çıkacaktır. Yeni model cihazlarda ise bu durum uygulamalara girdiğiniz zaman hızlıca çıkacaktır. Bu durum tabi haliyle canınızı sıkacaktır. Yeni bir Android System Webview bölümü güncellemesi gelene kadar aşadağıdaki işlemi uygulayınız ve kullanmaya devam ediniz.

-Ayarlar>Uygulamalar>Android Sistem WebView’a tıklayın.

-Açılan sekmede üst kısımda bulunan üç noktaya tıklayın.

-Güncellemeleri kaldırı tıklayın.

-İşlemi onaylayın ve telefonunuzu yeniden başlatın

Önceki İçerikSamsung Galaxy S21 Plus Android Güncelleme
Sonraki İçerikOppo A91 Android Güncelleme
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments