Oppo A91 Android Güncelleme

0
523

Telefon tercihine etki eden en önemli kriterler arasında tasarım, ekran ve kamera özellikleri kadar donanım, performans ve pil özellikleri de yer alıyor. Oppo A91 128 GB AMOLED ekran teknolojisine sahip. 1080 x 2040 piksel ekran çözünürlüğü ve 408 ppi piksel yoğunluğuna sahip olan telefon, içerik izlerken görsel deneyimi üst seviyelere çıkarıyor. Cihazda MediaTek Helio P70 işlemci kullanılıyor. Sekiz çekirdekli işlemcide 8 GM RAM ve 128 GB dahili hafıza bulunuyor. İhtiyaç durumunda telefonun depolama alanı MicroSD kart kullanılarak artırılıyor.

Oppo A91, telefonda içerik izleme, yüksek profilli oyun oynama, video çekme gibi işlemlerde hızı ve kesintisiz kullanımı sayesinde kullanıcılardan tam not alıyor. Hızlı şarj özelliğiyle de dikkat çeken telefon yarım saatte %50 dolum seviyesine ulaşıyor. Tam dolu bir pille, bir tam gün kullanılabilen telefonun şarjı temel ihtiyaç haricinde kullanılmadığında iki ilâ üç gün arasında kullanılıyor.

Oppo A91 Android Güncelleme – Oppo A91 Güncelleme
Yeni sürümü yukarıdaki tarih aralığı içerisinde indirebilmek için lütfen aşağıdaki adımları izleyin:

  1. Resmi versiyon için; Menüler üzerinde sırası ile [Ayarlar] > [Yazılım Güncellemesi] seçeneklerine girerek yeni versiyonun yayınlanıp yayınlanmadığını görebilirsiniz.
  2. Deneme versiyonu için; Menüler üzerinde sırası ile [Ayarlar] > [Yazılım Güncellemesi]  >  > [Deneme Versiyonu] (Not: Deneme Versiyonu, Resmi Versiyon ile aynı özelliklere sahiptir) girerek Deneme Versiyonun yayınlanıp yayınlanmadığını görebilirsiniz.
Önceki İçerikAndroid Durduruldu Hatası Android System Webview Hatası ve Çözümü
Sonraki İçerikOppo Reno Z Android Güncelleme
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments