General Mobile GM 20 Android Güncelleme

0
4780

Giriş seviyesi bir telefon olan GM 20’nin IPS ekranı 6.09 inç büyüklüğünde ve 720X1560 piksel çözünürlük sunuyor. MediaTek’in 12 nm fabrikasyon süreci ile üretilen ve 1.8 GHz hızında çalışan sekiz çekirdekli Helio A25 işlemcisinden güç alan telefon, 4 GB RAM ve 64 GB depolamaya sahip. Telefonun 13 Megapiksel f/1.8 diyaframa sahip ana kamerasına, 2 Megapiksel çözünürlüğünde iki kamera daha eşlik ediyor. Ön tarafta ise 8 Megapiksel f/2.0 diyaframa sahip kamera var. 154.5 mm x 73.8 mm x 8.8 mm boyutlarında ve 160 gram ağırlığında olan telefon, Android 10 işletim sistemi ile kutudan çıkıyor. 4000 mAh bataryadan beslenen telefonun USB-C portuna sahip olduğunu belirtmeliyiz.

General Mobile GM 20 Android Güncelleme – General Mobile GM 20 Güncelleme
General Mobile GM 20 modelini yeni güncellemelerini yapmak istiyorsanız bu işlemi Wifi üzerinden yapmanız gerekmektedir.Aksi halde güncelleme sonrası yani operatör hattınıza bağlı internet üzerinden yapmak isterseniz kota sorunu yaşabilirsiniz. Diğer bir durum ise güncelleme işlemi yapmak istiyorsanız şarj durumunuzu mutlaka yüzde 50 olmasına dikkat ediniz yada şarja bağlayarak işlem yapınız.
Güncelleme için ise cihazınızın Hakkında bölümünden Güncellemeler bölümüne geliniz ve Güncellemeleri Kontrol Et olarak dokununuz ve güncelleme işlemine başlayınız. Güncelleme işlemi yapılana kadar hiçbir şekilde cihazınızı kapatmayınız ve tuşlara basmayınız.

Önceki İçerikSamsung Galaxy A31 Android Güncelleme
Sonraki İçerikGeneral Mobile GM 20 Pro Android Güncelleme
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Samet

General Mobile gm20 yazılım güncelleme nezaman gelecek adıroit12 gelecek mi sürüm yazılım gelmiyo gelse iyi olur güncelleme gelmedi sür