General Mobile GM 20 Pro Android Güncelleme

0
6067

48MP Ultra HD ana kamera, 118° geniş açı kamerası ve derinlik özelliğini veren portre mod kamerası bulunuyor. Selfie kamerası 16MP olan GM 20 Pro’da ekran flaşı bulunuyor. 6.3” boyutundaki FULL HD+ ekranı ile %91 ekran/kasa oranına sahip olan ve 6GB RAM ve 128GB hafızası ile General Mobile’ın en yüksek kapasiteli depolama alanı sağlayan telefonu olan GM 20 Pro, 512GB’a kadar MicroSD kart desteği ile geliyor. Bunun yanında cihazda parmak izi okuyucusu ve yüz tanıma teknolojisi de bulunuyor. Lotus Mavi, İnci Beyazı ve İnci Siyahı olmak üzere 3 farklı 3D renk seçeneğini kullanıcıların beğenisine sunuyor.

General Mobile GM 20 Pro Android Güncelleme – General Mobile GM 20 Pro Güncelleme
General Mobile GM 20 modelini yeni güncellemelerini yapmak istiyorsanız bu işlemi Wifi üzerinden yapmanız gerekmektedir.Aksi halde güncelleme sonrası yani operatör hattınıza bağlı internet üzerinden yapmak isterseniz kota sorunu yaşabilirsiniz. Diğer bir durum ise güncelleme işlemi yapmak istiyorsanız şarj durumunuzu mutlaka yüzde 50 olmasına dikkat ediniz yada şarja bağlayarak işlem yapınız.
Güncelleme için ise cihazınızın Hakkında bölümünden Güncellemeler bölümüne geliniz ve Güncellemeleri Kontrol Et olarak dokununuz ve güncelleme işlemine başlayınız. Güncelleme işlemi yapılana kadar hiçbir şekilde cihazınızı kapatmayınız ve tuşlara basmayınız.

Önceki İçerikGeneral Mobile GM 20 Android Güncelleme
Sonraki İçerikSamsung Galaxy A21S Android Güncelleme
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Ömer gül

Kaç sefer denedim Bir türlü güncelleme gelmemiş