Mynet Haber Güncelleme

0
408

Mynet Haber uygulaması ile güncel, spor, magazin, gazeteler, son dakika haberleri ÜCRETSİZ olarak takip edebilirsiniz.Gündem ile ilgili en son haberler ve gelişmeler için özel olarak tasarlanan Mynet Haber’i indirin, Türkiye ve dünyadan son haberler en hızlı haliyle telefonunuza gelsin.

– Mynet’in yenilenen uygulaması sayesinde en güncel haberler 7 / 24 telefonunuzda.
– Haberler, son dakika, magazin, güncel haberler ve spor haberleri,
– Kadın, yemek, seyahat, nasıl yapılır içerikleri ve tarifler,
– Politika, yaşam, dünya, gündem, teknoloji hakkında en son haberler, galeriler, videolar
– Son dakika spor haberleri, transfer gelişmeleri, canlı maç sonuçları, canlı maç anlatımı, maç özetleri ve spor galerileri,
– En çok izlenen videolar komik, eğlenceli videolar, fragmanlar,
– Magazin dünyasındaki gelişmeler, ünlülerden merak edilen gelişmeler, fotoğraflar,

Mynet Haber Güncelleme – Mynet Uygulama Güncelleme
Akıllı telefonlar sayesinde tüm işlerimizi kolay ve hızlı bir şekilde yapabiliyoruz. Özellikle uygulamalar sayesinde gerek bankacılık gerekse de diğer iş bölümlerinde istediğimiz gibi ayarlayabiliyor ve güncel işlerimizi hızlı bir şekilde yapabiliyoruz. Akıllı telefonumuza yüklediğimiz uygulamaları ve oyunları firmalar sayesinde güncel dosyalar ile güncellemek gerekmektedir ve Google Play üzerinde güncellemeler yayınlandığı zaman güncellememiz gerekmektedir. Bu güncellemeler sayesinde güvenlik güncellemeleri, yeni özellikle vb. birçok ayar otomatik olarak yapılmış olacaktır. Özellikle oyun sektöründe yapılan güncellemeler büyük kitleleri peşinden sürüklemektedir. Peki Android işletim sistemine sahip akıllı telefonunuz da ya da tabletinizde güncelleme yapmak isterseniz neler yapabilirsiniz onları görelim.

İlk olarak Google Play üzerinden yapılan güncelleme ile işlemi yapabilirsiniz. Eğer uygulamalar ve oyunlar için siz otomatik güncelleme sistemi açarsanız sistem size soramadan gereken uygulama ve oyun güncellemelerini yapacaktır ve işlem hızlı bir şekilde bitecektir. Eğer sistem üzerinden güncellemeler otomatik açık değilse bunun için Google Play uygulamasına giriniz ve güncellemesi gelen uygulama ya da oyunların güncellemesini buradan görebilirsiniz.

Diğer bir güncelleme işlemi ise APK dosyası ile yapılabilen güncelleme işlemidir. Bu işlem için ilk olarak güvenilir bir sistem üzerinden güncelleme için gereken APK dosyalarını indireniz gerekecektir. Daha sonra ise güvenlik ayarları üzerinden Bilinmeyen Kaynaklar sekmesini açmalısınız ve APK dosyasını telefon içerisine atarak güncelleme işlemini yapmaya başlayabilirsiniz. Bu işlem için ister telefon üzerinden APK dosyasını indirebilir, isterseniz de bilgisayar üzerinden indirebilir ve daha sonra data kablosu üzerinden telefonunuza atmalısınız. 

Önceki İçerikSamsung Galaxy Z Flip Android Güncelleme
Sonraki İçerikSamsung Galaxy M31 Android Güncelleme
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments