Oppo Reno 5 Lite Android Güncelleme

0
1849

Oppo Reno5 Lite sekiz çekirdekli MediaTek Helio P95 işlemci ile hızlı işlem gücü sunarken güç tasarrufu da sağlayan NPU birimine sahiptir. Oppo Reno5 Lite 128 GB hafıza geniş depolama alanı ve 8 GB RAM ile uygulamaların akıcı şekilde çalışmasını sağlar. Bu etkili özelliklerin üzerine kurulan yapay zeka özellikli 6,43″ AMOLED Oppo Reno5 Lite ekranı daha sürükleyici ve canlı görüntüler aktarır.

Telefon kullanımını daha konforlu hale getirmek için yapay zeka destekli olan Oppo Reno5 Lite 128 GB, ekran parlaklık seviyesi tercihlerinizle ortam ışığını kıyaslayarak öğrenir. Ortam ışığına en uygun parlaklık ayarını kullanım alışkanlıklarınıza göre otomatik olarak belirler. Gece ve gündüz gözlerinizi rahatsız etmeyen FHD+ ekran kullanımı sunar.

Etkileyici Kayıt Seçenekleri ve Pil

  • Yapay zeka özellikli 48 MP dörtlü Oppo Reno5 Lite 128 GB kamera ile makro ve mikro çekimler yapabilir, hayatın her anını tüm detaylarıyla görüntüleyebilirsiniz.
  • Ön ve arka kamerayı kullanarak eş zamanlı video kaydı yapabilir, aynı anda hem kendinizi hem de çevrenizi kayda alabilirsiniz.
  • 30 W hızlı şarj özelliği olan Oppo Reno5 Lite’ı sadece 5 dakika şarj ederek yaklaşık 3 saat kesintisiz video izleyebilirsiniz.
  • Video arka planını siyah-beyaz yaparak öznenin renklerini etkili şekilde vurgulayan Yapay Zeka Renkli Portre Video ile sıra dışı çekimler gerçekleştirebilirsiniz.
  • Monochrome Video ile siyah-beyaz bir kayıtta yalnızca belli bir nesneyi kırmızı, yeşil ve mavi tonlarıyla renklendirerek öne çıkarabilirsiniz.

Oppo A91 Android Güncelleme – Oppo A91 Güncelleme
Yeni sürümü yukarıdaki tarih aralığı içerisinde indirebilmek için lütfen aşağıdaki adımları izleyin:

  1. Resmi versiyon için; Menüler üzerinde sırası ile [Ayarlar] > [Yazılım Güncellemesi] seçeneklerine girerek yeni versiyonun yayınlanıp yayınlanmadığını görebilirsiniz.
  2. Deneme versiyonu için; Menüler üzerinde sırası ile [Ayarlar] > [Yazılım Güncellemesi]  >  > [Deneme Versiyonu] (Not: Deneme Versiyonu, Resmi Versiyon ile aynı özelliklere sahiptir) girerek Deneme Versiyonun yayınlanıp yayınlanmadığını görebilirsiniz.
Önceki İçerikOppo Reno Z Android Güncelleme
Sonraki İçerikSamsung Galaxy A72 Android Güncelleme
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments