Oppo Reno Z Android Güncelleme

0
147
  • Akıllı telefonlar konusunda ön önemli kriterlerden biri olan kamera çözünürlüğü, Oppo Reno Z modelinde de kendini gösteriyor. Oppo Reno Z’de 48 MP arka kameraya ve 32 MP ön kameraya yer veriliyor. 1/2,0 inç büyüklüğündeki geniş sensörleri ve 1,7 geniş diyafram açıklığı sayesinde bu telefon kristal netliğinde fotoğraflar çekebiliyor. MFNR ve HDR yazılımlarıyla desteklenen bu lensler ve sensörler, kullanıcıların düşük ışık seviyelerinde dahi oldukça detaylı fotoğraflar çekebilmesini sağlıyor. Kameralarda kullanılan ve “Dazzle Color Mode” olarak adlandırılan çekim modu, bu cihaz ile çekilen fotoğrafların muazzam bir renk derinliğine sahip olmasını sağlıyor.
  • Oppo Reno Z genel tasarımı itibarıyla oldukça modern ve estetik bir görünüme sahip oluyor. Oldukça ince bir yapıya sahip olan bu cihaz, kullanıcılara telefon görünümü konusunda büyük yenilikler sunuyor. Bu cihazın kullanıcılara sunduğu en büyük yenilik, zengin renk seçeneği oluyor. Oppo, Reno Z modelinde geçişli bir renk tasarımına yer veriyor. Kuzey ışıkları olarak adlandırdığı mor ve karbon siyahı olarak adlandırdığı siyah rengi, aynı anda içerisinde hem aydınlığı hem de koyuluğu barındırıyor.
  • Oppo Reno Z’nin başarılı olduğu bir diğer konu ise geniş ekranı oluyor. Oppo Reno Z, 6,4 inçlik geniş ekran boyutuyla kullanıcılara benzersiz bir telefon deneyimi yaşatıyor. Oppo Reno Z’de standart olarak farklı ekran modları bulunuyor. Böylece ortamdaki ışık seviyesine ya da kullanım alışkanlıklarınıza en uygun ekran ayarlarını kolaylıkla seçebiliyorsunuz.
  • Oppo Reno Z’de 4 GB RAM kapasitesi bulunuyor. 2,2 GHz Dual Core ve 2,0 GHz Hexa Core işlemcileri ile 4 GB RAM birleştiğinde ortaya oldukça yüksek performans oranları çıkıyor. Oppo Reno Z yoğun işlem gücü gerektiren tüm uygulamalarda stabil bir performans gösterebiliyor. Özellikle PUBG gibi modern grafiklere sahip oyunlar söz konusu olduğunda akıcı bir oyun deneyimine sahip olmak isterseniz tercihinizi Reno Z’den yana yapabilirsiniz.
  • Oppo Reno Z 1080 x 2340 ekran çözünürlüğe ile kullanıcılara FULL HD bir telefon deneyimi yaşatıyor. Reno Z’nin yüksek çözünürlüğü ve renk derinliği sayesinde detayların içerisinde kaybolabilirsiniz.

Oppo Reno Z Android Güncelleme – Oppo Reno Z Güncelleme
Yeni sürümü yukarıdaki tarih aralığı içerisinde indirebilmek için lütfen aşağıdaki adımları izleyin:

  1. Resmi versiyon için; Menüler üzerinde sırası ile [Ayarlar] > [Yazılım Güncellemesi] seçeneklerine girerek yeni versiyonun yayınlanıp yayınlanmadığını görebilirsiniz.
  2. Deneme versiyonu için; Menüler üzerinde sırası ile [Ayarlar] > [Yazılım Güncellemesi]  >  > [Deneme Versiyonu] (Not: Deneme Versiyonu, Resmi Versiyon ile aynı özelliklere sahiptir) girerek Deneme Versiyonun yayınlanıp yayınlanmadığını görebilirsiniz.
Önceki İçerikOppo A91 Android Güncelleme
Sonraki İçerikOppo Reno 5 Lite Android Güncelleme
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments